Tegelwerk

Professioneel Tegelwerk

Op zoek naar een tegelzetter voor uw keuken, badkamer, toilet, washok, of vloertegels? Wij leveren een perfecte eind resultaat.

Wij beschikken over tegelzetters met ervaring in alle soorten tegelwerkzaamheden. Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, het betegelen van de toilet of het betegelen van uw keuken.

We werken met uiterste precisie en leggen de tegels dan ook precies en secuur, zodat het eind resultaat perfect is.Badkamer Betegelen

Wilt u uw badkamer laten betegelen?  Het tegelwerk in de badkamer bepaalt grotendeels de sfeer in deze ruimte. Professioneel tegelwerk zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Moeite met het kiezen van badkamertegels? Hieronder een paar tips voor geschikte badkamertegels:

  • Krassen zijn minder snel te zien, bij matte tegels & lichte tegels.
  • Bij donkere tegels zie je minder snel dat ze vies zijn.
  • Bij badkamer vloertegels kunt u het beste antislip of ruwe vloertegels gebruiken.

Het betegelen van een vloer of wand lijkt eenvoudig. Voor het beste resultaat kunt u dit laten doen door ons als tegelzetter.

Door onze ervaring met het betegelen van badkamers leveren wij 100% kwaliteit. Ons werk heeft nog nooit een klant teleurgesteld.


Badkamer


Keuken Betegelen

Uw keuken laten betegelen door een tegelzetter? Wij kunnen alle soorten keukens betegelen.

Vaak worden keukens tot een bepaalde hoogte betegeld om zo spetters van het koken makkelijk schoon te maken. Tegels in de keuken voorkomt dat de muur of vloer niet permanent beschadigd wordt.

Daarnaast is tegelwerk in de keuken een essentieel onderdeel van de afwerking.

Tegels voor de keuken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wij kunnen u hierin helpen om de gewenste uitstraling te geven.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw tegelwerk.


KeukenVoegwerk

Voor professioneel voegwerk bent u bij Klussenbedrijf Jonkers aan het juiste adres. Voegwerk is een belangrijk onderdeel in ieder bouwproject en klussenbedrijf jonkers beschikt dan ook over vele voegers. Zij hebben op succesvolle wijze tegels gevoegd voor zowel particulieren als bedrijven.


tegelwerk