Timmerwerk

Schutting plaatsen

Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om schutting laten plaatsen, wij werken vaak met geïmpregneerd schutting hout, of hardhout, maar ook kunnen wij ander hout soorten gebruiken voor het plaatsen van een schutting.

Onze werkwijze:

  • Zowel de onder- als bovenkant waterpas.
  • De onderkant hangt vrij boven de grond.
  • De houten schutting staat in één rechte lijn.
  • De houten schutting is zowel horizontaal als verticaal waterpas geplaatst.
  • Aantal paal pennen kunnen in beton gegoten worden. ( in overleg )


Gipsplafonds en wanden

Gipsplaten voor wanden of plafonds hebben vele functies en kunnen erg nuttig zijn in een woning of bedrijfspand. Voor het plaatsen van gipsplafonds en –wanden kun je terecht bij Klussenbedrijf Jonkers. Het plaatsen hiervan is één van de vele klussen voor binnenshuis die gerealiseerd kunnen worden. Als je een schuine wand hebt die je wilt afwerken, een wand of plafond strak en egaal wilt maken of een ombouw eenvoudig wilt afwerken, is een gipsplafond of –wand een goede optie.


Meerdere uiteenlopende functies

Gipsplaten zijn snel te verwerken en overal in een huis toe te passen. Ze kunnen ook dienen voor een verbeterde geluidsisolatie of betere brandveiligheid. Ze kunnen toegepast worden op zowel een stalen als een houten onder constructie. Er bestaan verschillende soorten gipsplaten voor verschillende functies. Zo zijn er gipsplaten voor vochtige ruimtes, stucplaten, plafond- en wandplaten en platen die stootvast, geluid isolerend, brandveilig of lucht zuiverend zijn.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw Timmerwerk.