Vloer werkzaamheden

Uw nieuwe vloer laten leggen

Bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning of wilt u de vloer van uw huidige woning vervangen? Klussenbedrijf Jonkers helpt u graag. Wij leggen laminaat vloeren, PVC vloeren en Vloertegels. U bent in ieder geval verzekerd van een nette afwerking.


Laminaat, PVC

Het leggen van een vloer kan nogal wat met zich mee brengen. Ik neem deze klus dan ook graag van begin tot eind uit handen. Wanneer ik weg ben blijft u achter met het mooiste resultaat. Deze tijdrovende klus voer ik zo snel en netjes mogelijk voor u uit. Dat geldt voor alle vloeren. Ik laat de werkplek altijd netjes achter zodat u zo weinig mogelijk last ondervindt van mijn aanwezigheid.


Vloertegels

Tegels in je huis geven je interieur een frisse en originele look. Er zijn vele mogelijkheden met tegels. Vloertegels zijn niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk schoon te maken. Tegels zijn vochtbestendig, waardoor ze erg geschikt zijn in vochtige ruimtes, maar vloertegels kunnen ook in andere ruimtes een mooie uitstraling creëren. Tegels leggen is een ingewikkeld proces, schakel daarom Klussenbedrijf Jonkers in om deze klus voor je uit te voeren.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw vloeren.

vloer